Kantharosz Gála

Páratlan élmény, kellemes társaság, csúcsborok, felemelő muzsika
és szívet melengető cél – így jellemezhető röviden a
Kantharosz Gála.
Rekord született a liciten!

Köszönő levél Talentum Műhely

Köszönő levél Talentum Műhely

visszhang 🕔március 31, 2016

Tisztelt Kantharosz Alapítvány!

Rövidesen itt az idei gála időpontja, amikor az előző év nyertesei számot adnak arról, hogyan is sikerült felhasználniuk az Önök által elnyert pályázati támogatás összegét.

A Talentum Műhely által felkarolt Lakatos Barnabás (Ricsi) esetében nagyon találó az a közmondás: „Kétszer ad, ki gyorsan ad!”

Önök a beadott pályázatunk sorai mögé látva megérezték, hogy ennek a fiúnak most segítő jobbot kell nyújtani. A Nagy Kálmán tanár úr által szervezett animációs tanfolyamra lelkesen járt Ricsi a  nyári szünetben is. A kurzus végén önállóan készített egy rövid animációs kisfilmet a tanultak alapján. 2015. szeptember 18-án Győrben az általunk szervezett Magyar Tehetséggondozó Társaság 26. országos konferenciáján a közönség nagy elismerése mellett ezt le is vetítettük.

 

 

Tisztelt Kantharosz Alapítvány!

Ezúton nagy tisztelettel szeretnénk megköszönni, hogy Lakatos Barnabás Richárd animációs tanfolyami költségeit támogatták! A többi már Ricsin múlik…

A mi intézményünk félévente, évente felkeresi őt, és további életútját figyelemmel kíséri.

Az Önök munkájához további sok sikert, kitartást, erőt és egészséget kívánunk, és a sok-sok tehetség nevében köszönjük további áldozatos munkájukat.

Győr, 2016. március 14.

About Author

Who wrote this article
Vissza