V. Kantharosz Gála 2014.04.03.18 óra Richter -terem Győr

Példátlan összefogással 2010-ben jött létre, és máig 20 millió forinttal segítette a rászoruló gyermekintézményeket a Kantharosz Gáka jótékonysági gálaest és borárverés Győrött a Richter-teremben. A Győri Filharmonikus Zenekar, az Európai Borlovagrend, az Arrabona Lions Club, az Első Győri Lions Club, a Patrónus Lions Club, a Rotary Club Győr, a Rotary Club Győr Rába, a Rotary Club Győrújbarát, és az Első Győri Kiwanis Club szerződött arra, hogy példát mutat összefogásból, és segít a társadalom egyre nehezebb helyzetbe kerülő rétegein.  2014-ben ötödik alkalommal számíthatnak rá a gyermekintézmények.

Bővebben...

Kantharosz: jótékony összefogás

A hangversennyel és borárveréssel egybekötött Kantharosz gálát idén március 1-én 18 órától a Richter Teremben tartják. Jótékony szervezetek fogtak össze, hogy az est bevételével nemes célokat támogassanak.

Bővebben...

Kantharosz gála: Civilek jótékony összefogása

Jó borhoz illő zene - Harmadszor tartják meg a Kantharosz gálát győri, győrújbaráti jótékony szervezetek. A hangversennyel és a borárveréssel karitatív célokra gyűjtenek pénzt. Így az adakozók jó zenét, nemes nedűket élvezhetnek március 1-én 18 órától a Richter Teremben.

Bővebben...

 gyp  kisalfold