Pályázat 2015 Nyertesek

A 2015-ös pályázatok eredményei:

A közönség díj a pályázott összeg, de maximum 500.000,- Ft
Ennek menete, hogy a gálán résztvevő vendégek a jegyeikkel szavazhatnak, úgy hogy a jegyüket a támogatni kívánt pályázó urnájába dobják.
Egy fő csak egy jegyet dobhat be az urnába.

Bővebben...

Kantharosz Gála 2015.

 

2015. március 26-án, csütörtökön 18 órakor csendül fel a muzsika a Richter-teremben, hogy az ország neves borászaival és az alaptó 7 civil szervezettel közösen rászoruló, tehetséges  gyermekeknek, szervezeteknek, fiataloknak tudjon támogatást adni  elérhetetlennek látszó nagy álmok megvalósitására. 

Bővebben...

Kantharosz harmadszor: Gála zeneszóval, borárveréssel és -kóstolóval

A legnagyobb győri jótékony összefogás - Nagy támogatás nagy összefogással gyűjthető össze – vallják és bizonyították a győri, győrújbaráti jótékony szervezetek. Borlovagok és a filharmonikusok segítségével harmadszor tartják meg a megyeszékhely legnagyobb karitatív rendezvényét.

Bővebben...

Presztízs díjas a Kantharosz!

Közösségi felelősségvállalás kategóriában Kisalföld Presztízs Díjat kapott a Kantharosz Összefogás. A2015. december 4. esti ünnepségen az elismerést Tagai István (Borlovagrend) vette át. 8 civil szervezet - 3 Rotary club, 3 Lions club, a Borlovagrend és a Kiwanis club - összefogásával már 5 Kantharosz gálát szerveztünk, amivel 27 millió forintot tudtunk összegyűjteni és rászoruló gyerekeknek, szervezeteknek juttatni.

Bővebben...

Muzsika és bor kettősei a gyermekekért

„Kezet csak megfogni szabad.
Elveszíteni vétek. Ellökni átok.
Egymásba simuló kezek tartják
össze az eget, s a világot.” (Camus)            
 
Kantharosz Gála
Öt év – 27 millió forint közvetlen támogatás. Ez a Kantharosz gála mérlege, amellyel a térség legnagyobb jótékonysági rendezvényévé nőtte ki magát a rendezvény.

Bővebben...

 gyp  kisalfold