Gála és pályázat 2016

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Kantharosz Civil Összefogás
„Kantharosz a gyermekek jövőjéért, a jövő nemzedékéért”

Beadási határidő: 2015. november.27.


1 A PÁLYÁZAT ELŐZMÉNYE
Meghatározó győri civil szervezetek
- Európai Borlovagrend Győri Legátusa,
- Első Győri Lions Club,
- Arrabona Lions Club,
- Rotary Club Győr,
- Rotary Club Győr Rába,
- Rotary Club Győrújbarát,
- Patronus Lions Club és a Győri Filharmonikus Zenekar összefogásából Győrött immár hat alkalommal megtelt a város koncertterme, a Richter-terem adakozni vágyó emberekkel. Az alap-gondolat az volt, hogy ne külön-külön próbáljunk kisebb-nagyobb összegekkel támogatni rászorulókat, hanem erőinket koncentrálva, „egymásba simuló kezekkel” megoldhatatlannak tűnő gondokat orvosoljunk. Tekintettel a bor főszerepére, a rendezvény Dionüszosz isten kétfülű ivóedényéről, a Kantharoszról kapta a nevét. A gála első hat évében mintegy 33 millió forint támogatással sikerült a gyermekek álmait valóra váltani.

 

2 A PÁLYÁZAT CÉLJA
Támogatni kívánunk minden olyan tevékenységet, amelynek célja a gyermekek fejlesztése, felzárkóz-tatása, ápolása, gondozása és nevelése, valamint a tehetségek felkarolása. Pályázni lehet a pályázat céljával megegyező beruházás, program vagy eszköz beszerzés támogatására.

3 MEGPÁLYÁZHATÓ KERET
A pályázati keret a „Kantharosz Gála 2016” jótékonysági rendezvény tiszta bevétele. A pályázatonként elnyerhető támogatás összege várhatóan 100.000,- és 2.500.000,- forint között lesz.

4 A PÁLYÁZÓK KÖRE
Pályázatot nyújthat be minden olyan győri vagy Győr környéki közintézmény, alapítvány, civil szervezet vagy magánszemély, amely a pályázat céljával megegyező tevékenységet folytat.

5 A PÁLYÁZAT TARTALMA
A pályázatnak az alábbi dokumentumokat kell tartalmaznia:
1. Pályázó adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám)
2. Pályaművet, legfeljebb két A4 oldal terjedelemben. A pályaműnek röviden tartalmaznia kell a támogatandó cél bemutatását és indoklását.
3. A pályázat megvalósításának költségeit tételesen felsorolva.

 gyp  kisalfold