Kantharosz Gála

Páratlan élmény, kellemes társaság, csúcsborok, felemelő muzsika
és szívet melengető cél – így jellemezhető röviden a
Kantharosz Gála.
Rekord született a liciten!

Alapítvány

A Kantharosz Gála operatív feladatainak ellátására, az adományoknak, bevételeknek a megfogalmazott célnak megfelelő kezelésére jött létre a Kantharosz Alapítvány. Tagjai függetlenek a civil szervezetek vezetőségeitől, a gála szervezőitől, ám életükkel, munkájukkal bizonyították, hogy felelősségteljesek, a civil életben sikeres, aktív és megbecsült személyek.
A kuratórium összetételénél szempont volt, hogy a tapasztalt tagok mellett döntően a fiatalok kapjanak helyet, akik jól ismerik a támogatandó célcsoport, azaz a gyermekek, ifjak világát.
A Kantharosz Alapítvány kuratóriumának elsődleges feladata tevékeny segítség nyújtása a Kantharosz gála és a Kantharosz szüreti mulatság szervezésében, lebonyolításában. Szükség esetén személyes részvétel a gála céljainak megvalósításához szükséges munkában, a pályázatok kezelésében, értékelésében. Ennek érdekében többéves kialakult jó társadalmi, gazdasági kapcsolataikat mozgósítják.
Az alapítvány kuratóriuma erősíteni kívánja a civilek együttműködését más területeken is. Az eddigi előzetes megbeszélések bíztatóak, kedvezően fogadták a meghatározó győri civil szervezetek az összehangolt, közös cselekvés gondolatát.
A kuratórium éves feladatterv alapján végzi a munkáját. Működése sokrétű, erre módot ad az alapító okirat, amelyben széles skálája található a tevékenységi köröknek, lehetőségeknek.

A kuratórium tagjai:

Kuratórium elnöke:
Mikóczi Tamás

Kuratórium alelnöke:
Szilasi Péter Tamás

Kurátorok:
Dr Czipf Csongor
Dr Szalai Péter
Fehér Gábor
Fodor Géza
Kocsis Róbert
Takács András
Sáhó László

Az alapítvány számlaszáma: 10300002-10582037-49020010
Az alapítvány címe, elérhetősége:

Kantharosz Közhasznú Alapítvány
Cím:      9028 Győr Pattantyús u. 35/D
Tel :      +36 30 9560 912
Email :   tamas.mikoczi@nordland.hu
Web:     www.kantharoszgála.hu

Vissza